top of page
_MG_2256.jpg

Kukkasillaan

16,90 € + postikulut

Kukkasillaan: Welcome

Uutuuskirja vihertumpuille

Taimilavan takaa tullaan taas!

Kukkasillaan: Welcome

Odotettu uutuus suoraan taimilavan takaa

 

"Kukaan ei kirjoita puutarhoista yhtä intohimoisesti ja hauskasti kuin Mörö. Salaa sitä viisastuukin." 

kansi11.jpg
Kukkasillaan: About
1F0A9217.jpg
Kukkasillaan: Services
_MG_4105.jpg
1F0A6970.jpg

Kirjasta kirjoitettua

"Kun kasvikuntaa kannatetaan ja palvellaan vaivoja väistämättä, ollaan ihan kukkasillaan. Kasvikaskut antavat hyödyllistä tietoa ja pakinamaiset tekstit saavat lukijan vähintään hymähtelemään. Kaltaiselleni puutarhanhoitoon perehtymättömälle, mutta kukkaloistoa ihailevalle lukutoukalle kirjan parasta antia olivat ehdottomasti upeat valokuvat, joiden eteen on selvästi nähty vaivaa. 


Tätä kirjaa voin lämpimästi suositella kaikille puutarhanhoitoon hurahtaneille riippumatta siitä, ovatko he vasta aloittelemassa tarhurin taivaltaan vai jo kokeneita konkareita. Jokaiselle heistä tällä Mari Mörön uutuusteoksella on varmasti paljon muutakin annettavaa kuin kaunista ja värikästä silmänruokaa.silmänruokaa." (Kirjat kertovat blogi)

"Sivuilta tulvahtelee vain valituille näyttäytyvän yönkuningattaren huumaava tuoksu, hampaissa rapsahtelee retiisi, korvissa solisee japanilaisen puutarhan puro. Mörön itse ottamat valokuvat luonnon mestariteoksista ovat olennainen osa kokemusta. Taitava kielenkäyttö ja omaperäinen, hiukan vino huumori kuljettavat kasvimailta kansainvälisen puutarhakuvaajagurun kurssille ja aina kotimaiseen äänestyskoppiin asti. Sielläkään Mörö ei piirrä numeroita vaan kukkia." (HS 19.7.2020)

Kukkasillaan: Text
bottom of page