top of page

Pieni viivästys

Koronan takia on aivan mitätön harmi se, että uusi kirjani hiukan myöhästyy. Tässä kuitenkin maistiaisia eli kansi.


Pyörähdän taas lämpömittarin luona kuin simpanssi. Simpanssi-raukka ei ymmärrä, että sen ja banaanitertun välissä on lasi. Tavoittelen samanlaista liikettä, siis sellaista joissa kädet keinuvat vapaasti ja polvet joustavat. Banaanitertun paikalla on keväinen puutarha, ja siellä on oltava aamukahdeksasta eteenpäin niin pitkään kunnes hämärä hiipii paikalle.


Koronan jyllätessä on jokaisen arki muuttunut. Meidän on nyt jumitettava kotona. Sentään pääsee vielä omalle pihalle, mutta olen varautunut viikkojen eristykseen. Ruokaa on vaikka kuinka, ja pihalta voi pian kerätä lisää soppatarpeita. Maa-artisokkia ja valkosipulinversoja saa jo.


Pian alkaa tapahtua niin paljon ja nopeasti, ettei pysy perässä. Syksyllä kylvettyjen siementen virkoaminen alkoi jo, ja esikoista ensimmäiset kukkivat jo. Mahlan juoksutus alkaa viikonloppuna.


Koronassa on vähän hyviä puolia, mutta yksi on tämä: erään uskonlahkon tyypit eivät saavu jokakeväiselle käännytyskierrokselleen. Huoli sieluni joutumisesta kadotukseen painaa heitä ilmeisen rankasti. Taivaan markkinointia en kyllä jättäisi tuon kaksikon varaan, niin tylsältä ja vetämättömältä paikalta se vaikuttaa heidän jutuissaan: to do -listalla on lähinnä yhteislaulua, lepäilyä mukavissa tuoleissa ja huomattavan paljon joukkokohtauksia ja laahavalla äänellä huokailtuja virsiä. Mitään noin pitkästyttävää en kyllä keksisi. Heidän taivaassaan ei ole edes kastematoja, mikä on kyllä surkeaa.


Sitten kirja-asiaa!

Uutta kirjaa voi tilata suoraan minulta tai sitten verkkokaupasta. Se ei ole vielä ilmestynyt, vaan pian tulee. Nyt eletään sellaisia aikoja, että yhski kirjan myöhästyminen on murheista pienimpiä.

Hinta on 20 € + postikulut (5,90).

(Tilaajille siemenyllätys)

90 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page